Tavoite ylitettiin – Kiitos, kun olit mukana!

image

Lauantaina 5.10. järjestetty Iloisen antamisen ilta oli suuri menestys – täynnä iloa, yllätyksiä ja vahvaa osallisuutta. Illalle asetettu kunnianhimoinen tavoite 100 000 euroa, ei ainoastaan saavutettu, vaan se ylitettiin reilusti. Tämänhetkinen arvio on 115 000 euroa, mutta summa voi vielä kasvaa, kun osa tililahjoituksista tulee vielä sisään.

Tiivistunnelmaisen illan aikana saimme jakaa ennätyksellisen määrän haasteita, mikä osaltaan todisti vahvasta keskinäisestä yhteydestä katsojiemme välillä. Musiikin, koskettavien puheenvuorojen ja innostuneen ilmapiirin keskellä saimme kokea evankeliumin riemua ympäri Suomea. Sinun tukesi ansiosta pienistä puroista syntyi suuri virta, joka kuljettaa meitä eteenpäin tärkeässä missiossamme.

Tämä ilta osoitti, kuinka yhdessä voimme voimallisesti kertoa Jumalan teoista – Hänen antamastaan toivosta, rauhasta ja rakkaudesta, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Sinun avullasi voimme jatkaa tätä työtä, tuoden Hänen rakkautensa ja muuttavan voimansa yhä useamman ihmisen tietoon.

Kiitos, kun olit mukana luomassa tätä unohtumatonta iltaa ja osallistuit suureen tehtäväämme. Yhdessä olemme saaneet aikaan jotain todella merkittävää!

Muistathan, että olet aina tervetullut jatkossakin osaksi tätä yhteistä missiota. Kutsumme sinut mukaan kertomaan Hänen teoistaan yhä laajemmalle.

Etkö ehtinyt mukaan suoraan lähetykseen? Ei hätää! Voit katsoa Iloisen antamisen illan TV7 Arkin tallenteena tästä linkistä.

Tästä pääset katsomaan Iloisen antamisen illan lähetystä TV7 Arkista.