27.10.2021

Niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän. Jes 55: 11

Gideon-järjestö pitää tätä raamatunjaetta tietyllä tavalla ’tunnuslauseenaan’ jakaessaan Raamattuja nykyisin jo parissa sadassa maassa. Vaikka maailma vastustaa, Jumala kuitenkin saa menestymään kaiken sen, mitä varten Hän Sanansa lähettää. Yksi ainoa sivukin Raamatusta voi täyttää sen tehtävän, jonka Hän on Sanalleen antanut.

Ystäväni, vahvistakoon seuraava tapaus sinua!

Paikalliset gideonit olivat El Salvadorissa jakamassa Uusia testamentteja koululaisille. Päivän ohjelmana oli aamujakelu toiselle ryhmälle ja iltapäivällä toiselle. Aamujakelun jälkeen gideonit tulivat iltapäivällä takaisin. He näkivät joitakin revittyjä Uusia testamentteja. Kaikki löytyvät sivut poimittiin talteen.

Iltapäiväjakelun jälkeen he pistäytyivät kauppaan kaupungin laitamilla. Kaupan rappusilla istui itkevä nuori mies: ”Voitteko kertoa miehestä, josta olen juuri lukenut, siitä Jeesus-nimisestä?”

Miehellä oli kädessään yksi Uudesta testamentista revitty sivu.

Sisällä kaupassa he tapasivat vanhan miehen, joka myös itki: ”Tuo tuolla ulkona on poikani. Koskaan en ole nähnyt hänen itkevän. Teidän täytyy kertoa minulle tästä Jeesus-nimisestä miehestä.”

Sinä päivänä sekä isä että poika ottivat Jeesuksen vastaan syntiensä sovittajana ja elämänsä Herrana.

Jumalan sana on elävä ja väkevä. (Hepr 4: 12)

Teksti: Veli Johannes