26.3.2021

Mutta Jumala on laupias, ei hän tuhoa syntistä, vaan armahtaa. Ps 78: 38

Käsittämättömässä armossaan Jumala katsoo jokaisen syntisen puoleen. Sinunkin puoleesi, ystäväni!

Hän kutsuu sinua kerta toisensa jälkeen ja odottaa, että otat kutsun vastaan. Kun olet uppiniskainen ja torjut kaikki Hänen kutsunsa, Hän kuitenkin haluaa armahtaa. Niinpä Hän lähettää sinulle vaikeuksia , jotta kääntyisit.

Rohkaistu ottamaan Jumalan Sana vastaan! Rohkaistu seuraavasta gideoneille lähetetystä kirjeestä. Se on kiitos lahjoitetusta Uudesta testamentista. Samalla se osoittaa, että Jumala ei unohda ketään. Älä pahennu kirjeen oppimattomasta, kömpelöstä kielenkäytöstä.

Rakkaat gideonit,

Ajattelimme kirjoittaa teille, koska saimme avun elämäämme tämän jo rakkaaksi käyneen Kirjan (U.T. ja Psalmit) avulla. Ennen elämämme oli erittäin syntistä. Teimme kaikkea mahdollista syntiä. Mutta sitten elämämme muuttui huomattavasti valoisampaan suuntaan, kohti ikuisuutta.

Ja se tapahtui näin: Eräänä yönä kun saavuimme asunnollemme aivan pillerihumalassa, huomasimme, ettei meillä ollut yhtään sätkäpaperia. Mutta kuinkas ollakaan, huomasimme teidän ihanan kirjanne. Aluksi ajattelimme vain kääriä pari sätkää teidän jumalaisen kirjanne sivuista, mutta sitten, ikään kuin korkeamman voiman pakottamana, aloimme lukea kirjaanne todella kiivaasti. Sitten huomasimme elämämme muuttuneen täydellisesti.

Emme tiedä, miten kiittäisimme teitä, mutta jos olisitte täällä, tekisimme sen todella lämpimästi. Taivaassa tavataan! Kiitos!

Allekirjoituksena olivat sanat: Kaksi Jumalan lasta.

Rakas kanssakulkija, muista, että ’Jumala on laupias, ei Hän tuhoa syntistä, vaan armahtaa’ — sinutkin!

Teksti: Veli Johannes