17.3.2021

Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani. Ps 43: 5

Mirja oli hengellisen työn tekijä, totisella sydämellä Jeesuksen seuraaja. Mutta hän ihmetteli: Miksi olen niin masentunut? Eivät rukoukset, eivät lääkärissä tai psykiatrin luona käynnit eivätkä masennuslääkkeet tuoneet apua.

Mutta sitten Jumala lähetti Mirjan luo sielunhoitajan, joka kysyi tältä: — Oletko ollut tekemisissä salaoppien, okkulttisten asioiden kanssa?

— En tietenkään! — Kuuntele kuitenkin! Oletko lukenut tai harrastanut tai onko sinulle tehty seuraavan kaltaisia asioita? Ensiksikin: povaus, kädestä ennustaminen, tarotkortit, astrologia, horoskoopit, selvänäkijät, kaukoparantajat, maagisin keinoin parantajat, noidat, meediot, shamaanit, taikojen tekijät, spiritistiset istunnot, aakkoslaudan avulla yhteydenotto vainajahenkiin tai ”tuonpuoleisiin” oppaisiin jne.

Toiseksi: loitsukirjat, okkulttiset unien selityskirjat, musta raamattu, maailmankuulujen ennustajien kirjat sekä harhaoppien kirjat, joita julkaisevat mormonit, moonilaiset, jehovantodistajat, teosofit, ruusu-ristiläiset, hindut, buddhalaiset, muslimit jne. (Katso 10.2.)

Mirja huudahti hämmentyneenä: — Minähän olen sotkeentunut vaikka mihin!

Jeesuksen nimessä jokainen asia, yksi kerrallaan, jätettiin Jumalalle. Pyydettiin anteeksianto ja Herran Jeesuksen veren suoja pimeyden voimia vastaan.

Puolen vuoden kuluttua sielunhoitaja soitti Mirjalle. Mirja totesi iloissaan, että selittämättömät pelkotilat ja itsemurha-ajatukset olivat kaikki kadonneet. Ja nyt hän sai kiittää Jumalaa, auttajaansa.

Kärsivä ystävä! Jos masennukseesi ei löydy mistään apua, syynä voi olla se, että olet joskus ollut tekemisissä edellä mainittujen asioiden kanssa. Jumala sanassaan kieltää ne (5 Moos 18: 10-14). Tunnusta ne synniksi ja pyydä Jumalaa vapauttamaan sinut niiden kahleista!

Tee se heti, tässä ja nyt!

Etsi luotettava, uskova ystävä! Kiitä tämän ystävän kanssa Jumalaa Hänen ihmeellisestä avustaan!

Teksti: Veli Johannes