24.2.2021

Yhdessä hetkessä minä otan pois tämän maan synnin. Sak 3: 9

Oli vuosi 521 eKr. ja 24. päivä sebat-kuuta. Yöllä profeetta Sakariaalle tuli Herralta kahdeksan näkyä. Sinä yönä Taivas oli auki Sakariaalle. Hän sai katsella pitkälle tulevaisuuteen, aina ihmiskunnan historian loppuhetkiin saakka.

Neljännessä näyssä näytetään ylipappi Joosua, joka riisutaan likaisista vaatteistaan. Hän saa puhtaan päähineen, juhlavaatteet ja Herran enkeliltä sanan: ”Katso, minä olen ottanut pois sinun syntisi.” (3: 4)

Näin Joosua on valmistettu kuulemaan Herralta nämä ihmeelliset, kirkastakin kirkkaammat sanat: ”Yhdessä hetkessä minä otan pois tämän maan synnin.”

Ja me tiedämme, että se hetki, jolloin Taivas aukeni meille, oli Golgatalla. Evankelista Johannes kirjoittaa: ”Jeesus joi viinin ja sanoi: ’Se on täytetty.’ Hän kallisti päänsä ja antoi henkensä.” (Joh 19: 30)

Ja tämä meidän syntiemme sovitukseksi!

Sinä, ystäväni, joka et vielä ole kokenut sitä iloa, että syntitaakkasi on otettu pois! Sinä, jonka ensi rakkaus on kylmennyt! Sinä, joka et vielä ole antanut Jumalan Pojalle lupaa tehdä sinut vapaaksi! Anna ongelmasi Jeesukselle! Hän vapauttaa sinut todelliseen vapauteen.

Rukoile Raamatun viimeinen rukous! (Ilm 22: 20) Sen kolmeen sanaan tiivistyy kaikkien aikojen kaikkien Jumalan lasten kaikki rukoukset. Rukoile se kaikesta sydämestäsi!

Tule Herra Jeesus!

Teksti: Veli Johannes